Vakantie in eigen tuin: een oase aan rust

Vandermaeten Swimming Pools is een dynamisch bedrijf dat actief is in het ontwerpen en  realiseren van privé tuinen.  Bij ons staat lokaal centraal waardoor we bij Vandermaeten Swimming Pools kiezen voor de kwaliteitsvolle PPC zwembaden van een Belgische fabrikant.

Deze op maat gemaakte PPC zwembaden kunnen in elke omgeving vakkundig geplaatst worden. Zo geniet u volop van een elegant zwembad waar duurzaamheid en energiezuinigheid centraal staan.

Waarom kiezen voor ons?

ADVIES EN ONTWERP

We overleggen met u het design. De afmetingen van het zwembad, de plaatsing van skimmers en verlichting, het soort trap, rolluikcompartiment en waterterras worden in samenspraak met u bepaald.

FABRICAGE

Het zwembad wordt volledig op maat uitgevoerd met de beste materialen. Alle onderdelen worden zorgvuldig gemonteerd volgens de afgesproken specificatie.

PLAATSING

Het zwembad wordt kant en klaar getransporteerd. Ter plaatse wordt het zwembad op de juiste plaats gepositioneerd. Met onze kraan met reikwijdte 22 meter lukt dit ook op moeilijk te bereiken plaatsen.

Voorzien in onze PPC zwembaden:

Vraag en advies.

We denken met u mee vanaf de eerste stap in de realisatie van uw droom. Wij staan u dan ook graag van dienst voor vrijblijvende informatie en een eerste gesprek.

U kan bij ons ook terecht voor een totaalconcept.